Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Aram
2 jaar geleden

Coole inscriptie, je kunt nog steeds effecten toevoegen aan lettertypen op en.logotextom.com

webshop  webwinkel

 

FrostWire - Torrentclient met zoekmachine

 

 

Open Culture 1150 Free Movies - Gratis naar de film

Icons8 - Gratis achtergrondmuziek                          Clipart Library - Ontelbare gratis afbeeldingen

Mixcloud - Complete radio-uitzendingen uit het verleden

Tegenwoordig kunnen we streamen wat we willen, maar lange tijd waren we voor een lekker muziekje afhankelijk van de radio en de cassettebandjes die we ervan opnamen. Voor veel lezers zal de soundtrack van hun jeugd gevormd worden door het geluid van piratenzenders zoals Veronica, Noordzee, Mi Amigo en Caroline. Dankzij Aart Deko stuitten we op een bron waar we kunnen zwelgen in honderden uren van deze nostalgische klanken via compleet opgenomen uitzendingen. U vindt het moois op www.mixcloud.com/jl-bostyn en gaat u naar de startpagina van de site, dan vindt u nog veel meer moois op radiogebied.

Brave - Een nieuwe browser die over uw privacy waakt

BluffTitler Ultimate 15.3.1.1 Crack With Patch [Latest] 2021 Free

Posted on May 18, 2021 by 

De keuze aan gratis mediaservers wordt steeds groter. Nu stuitten we weer op Universal Media Server (UMS). Dit moois is er voor Windows, macOS en Linux. Het programma laat zich zeer eenvoudig configureren, en als dat eenmaal is gebeurd, kun je zoveel mappen met audio, video en foto’s delen als je maar wilt. Deze kun je vervolgens benaderen vanaf elk apparaat in je netwerk dat over een browser beschikt of vanaf het netwerk kan streamen. Kan een apparaat een formaat niet aan, dan kan UMS het voor je converteren. Naast lokale inhoud biedt de server ook toegang tot online-radio, rss-feeds en YouTube.

Universal Media Server vind je hier.

We hebben de afgelopen jaren al heel wat programma’s en apps gezien om muziek mee te maken, maar zo compact als Darkwave Studio zijn we ze zelden tegengekomen. In nog geen 2 MB weten de makers van dit stukje technisch vernuft vele modules te proppen die u op allerlei manieren aan elkaar kunt knopen, en die samen een volwaardige zogeheten DAW vormen. Hiermee kunt u bas- en drum-patronen maken en daar allerlei filters op loslaten. Ook kunt u audio-opnamen maken om die in uw projecten te verwerken. Tot slot kunt u vst-instrumenten en -effecten toevoegen, uw creaties mixen en als audiobestand opslaan.

Darkwave Studio vindt u hier.

Muziek kun je niet alleen horen, je kunt er ook naar kijken. Dat kan zelfs op verschillende manieren, al naar gelang wat u wilt weten. Het fraaie Sonic Visualiser kent alle gangbare methoden. Het programma toont onder andere de golfvorm van een geluidsbestand, het spectrogram en het melodisch bereik. Met deze informatie kunnen audiofielen bijvoorbeeld de kwaliteit beoordelen. Het is echter ook mogelijk om zogeheten Vamp-plug-ins toe te voegen, die onder andere functies bieden die interessant zijn voor muzikanten, zoals het analyseren van de noten, akkoorden en harmonieën in een audiobestand.

Sonic Visualiser downloadt u van deze pagina.