Rating: 0 sterren
0 stemmen

VACCIN SLACHTOFFERS BESTAAN NIET
Huisarts B.v.Tienen: " mijn 'gezonde' patient van 90 jr. overlijdt na het Moderna vaccin door de bekende bijwerking koorts. Ik heb dit gemeld bij GGD dat Mevr. naar mijn idee is gestorven door de bekende bijwerking koorts waar zij het mee eens waren maar ondanks dat moest ik noteren dat zij aan een NATUURLIJKE DOOD was gestorven en wel om de volgende reden; 'zij heeft getekend en is het haar eigen risico'!
* Zie onderstaand formulier dat ouderen in verpleeghuizen en instellingen gehandicapten moeten tekenen, de volgende zin....'EN VOOR HET ONDERZOEK NAAR DE WERKZAAMHEID VAN HET VACCIN'.
*Zij tekenen dus verplicht en onbewust voor een experiment en dus is het haar eigen risico, totale misleiding.
*Voor degene die niet hoeven te tekenen is het toereiken van je arm genoeg, je stemt dus toe en dus is het je eigen risico.
*Onderstaande link video van Huisarts B.v. Tienen die zijn verhaal doet.
https://youtu.be/NFDC7-EPY4kHui

Mud (nu Mud II) is een Engelse glamrockband, opgericht in februari 1966. Hun eerdere succes kwam in een pop- en vervolgens glamrockstijl, terwijl latere hits werden beïnvloed door rock-'n-roll uit de jaren vijftig en het best herinnerd worden vanwege hun hitsingles "Tiger Feet", de best verkochte single van 1974 in het Verenigd Koninkrijk, en "Lonely This Christmas", die in december 1974 kerstnummer 1 bereikte. Na een contract bij Rak Records en een samenwerking met songwriters / producers Nicky Chinn en Mike Chapman, De band had tussen 1973 en 1976 veertien Britse Top 20-hits, waaronder drie nummer één.