Flag Counter
Biography

From: Netherlands

Genre: Folk, carnaval apres ski , smartlappen

SUPERAntiSpyware Professional v8.0.1026 + Crack

SUPERAntiSpyware Professional

SUPERAntiSpyware is een krachtig programma voor het verwijderen van malware en spyware. Volgens de fabrikant is het programma de meest complete malwarescanner op de markt en elimineert de multi-dimensionale scantechniek alle spyware van de root, niet alleen van eenvoudige spyware. Het maakt gebruik van de unieke technologie van PIT of Process Interrogation Technology waarbij de locatie van de malware niet belangrijk is waar. Het maakt niet uit of uw malware zich achter het besturingssysteem van het besturingssysteem verschuilt. Het ziet eruit als een systeembestand. Verstop je met je tricks ... Het programma detecteert en verwijdert het verdachte en schadelijke proces in al deze situaties volledig.

F-Secure Freedom VPN 2.23.5653 NL

Complete privacy
With a VPN, your actual IP address is hidden from the services you visit. Not even your Internet service provider can see what you do online. We do not log your traffic.

Access blocked content
Change your virtual location and face less restrictions when it comes to accessing content online.

WiiFi security
Even on unsecured public WiiFi, your traffic is encrypted and impossible to intercept.

Surf safe and untracked
FREEDOME blocks unwanted third-party tracking and malicious sites. This will also stop advertisers from making money at the expense of your privacy

Let op !

Zorg met installatie dat je op het cmd bestand klikt en zet even je virusscanner uit. Daarna voeg de map f-secure toe aan je virusscanner (uitsluiten) anders verwijderd hij het bestand Freedomreset en dan verloopt hij.

Vertrouw je het niet installeer het dan niet.

is getest en werkt!

BPM maakt zijn opwachting in de geluidmixingsoftware met een applicatie die een klassiek element van dj-cabines uit de jaren negentig bevat, de DENON CD-1000-spelers, die ALCATech nu heeft gevirtualiseerd om wereldwijd op computers te worden gebruikt.

De applicatie heeft alle vereiste elementen om tegelijkertijd audio van twee digitale spelers te mengen: de cd-eenheid van onze computer en een sampler met 16 slots (met een samplebewerker inbegrepen).

Deze omvat een automatische volumeregeling (AGC) die het uitvoergeluid egaliseert zodat er, vooral bij mp3-bestanden, geen scherpe verschillen te horen zijn, een streamingoptie, waarmee we onze sessies via het internet kunnen uitzenden en compatibiliteit met controllers van 19 inch (die een replica van de klassieke DENON CD-1000 is). De applicatie maakt ook BPM-Remote Access mogelijk, zodat de gebruiker de software via Telnet of HTML-commando's kan gebruiken.

Maak ongelooflijke mixen met dit krachtige programma en wordt dankzij BPM Studio de koning van elk feest

Omschrijving
OfficeSuite Premium

OfficeSuite is de naam van de populairste en meest populaire tekstsoftware voor het werken met tekst. Deze software wordt volledig beschouwd als een administratief hulpmiddel. De preview van uw software staat ook bekend als een krachtige teksteditor. Wanneer u praat met de teksteditor op kantoor, wordt u zeker herinnerd aan de krachtige producten van Microsoft, maar de OfficeSuite-suite is ook ontworpen om zeer grondig en nauwkeurig te zijn. Profiteer van een moderne, zeer schone interface gecombineerd met zijn hoge kwaliteit en precisie, zodat deze door veel fans over de hele wereld kan worden gebruikt.

Waarschijnlijk heb je OfficeSuite als eerste op je mobiele apparaat gezien. Het softwarepakket is van de mobiele kant naar Windows verplaatst. De software profiteert ook van alle tools die worden gebruikt in het kantoorbeheer. Daarom kan het in combinatie met Microsoft-producten worden gebruikt als de populairste en populairste software voor het werken met tekst in de wereld. Ook geeft de software voorbeelden van alle standaardformaten en bekende namen die volledig worden ondersteund.
 
 
Omschrijving
Rank Tracker

Rank Tracker is een geweldige tool voor SEO en het rangschikken van uw site in zoekmachines. Dit product bevat veel hulpmiddelen om de status van uw website te controleren op Google, Bing, Yahoo en andere zoekmachines. U kunt de status van uw website vergelijken met andere concurrenten. Bekijk hoeveel backlinks uw concurrenten zijn. Vergelijk de CTR-tarieven met hen. Bekijk hoeveel afbeeldingen zijn geoptimaliseerd, hoe snel websites zijn en in welke andere indices. U kunt de organische en actuele zoekmachine-statistieken bekijken door Webster-tools zoals de Google Checker Console of Webmaster Tools Bing aan elkaar te koppelen. U kunt controleren of er een specifiek zoekwoord is, met uitzondering van 50 of 1000 eerste resultaten. U kunt zoekresultaten bekijken voor een specifiek geografisch gebied.

Analysehulpmiddelen De trefwoorden van dit product zijn zeer compleet en u kunt een verscheidenheid aan analyses uitvoeren met hun hulp. De snelheid van stijgen of dalen van een bepaald zoekwoord kan worden bekeken in de laatste week, een maand of het gewenste tijdsinterval. Meet de concurrentie van deze zoekwoorden. Meet de moeilijkheidsgraad van trefwoorden. Dit programma kan alle links van uw website bekijken en verbroken koppelingen identificeren. Zelfs een uitsplitsingstype en een retourcode, bijvoorbeeld 404 of 500, en ... worden gespecificeerd.

Rank Tracker geeft uw sterke en zwakke punten weer met een volledige herziening van uw website en geeft deze weer met rode en groene lichten. U ziet grote verbeteringen in uw website ranking in zoekmachines door deze suggesties te bestuderen en te implementeren. We raden aan dit product voor eens en voor altijd op uw systeem te installeren en alle benodigde SEO-tools in één omgeving te hebben. Zeker, de uitgebreide functies van dit product zullen u verrassen.

screenshot
 
Rank Tracker is een geweldige tool voor SEO en het rangschikken van uw site in zoekmachines. Dit product bevat veel hulpmiddelen om de status van uw website te controleren op Google, Bing, Yahoo en andere zoekmachines. U kunt de status van uw website vergelijken met andere concurrenten. Bekijk hoeveel backlinks uw concurrenten zijn. Vergelijk de ctr-tarieven met hen. Bekijk hoeveel afbeeldingen zijn geoptimaliseerd, hoe snel websites zijn en in welke andere indices. U kunt de organische en actuele zoekmachine-statistieken bekijken door Webster-tools zoals de Google Checker Console of Webmaster Tools Bing aan elkaar te koppelen. U kunt controleren of er een specifiek zoekwoord is, met uitzondering van 50 of 1000 eerste resultaten. U kunt zoekresultaten bekijken voor een specifiek geografisch gebied.

Analysehulpmiddelen De trefwoorden van dit product zijn zeer compleet en u kunt een verscheidenheid aan analyses uitvoeren met hun hulp. De snelheid van stijgen of dalen van een bepaald zoekwoord kan worden bekeken in de laatste week, een maand of het gewenste tijdsinterval. Meet de concurrentie van deze zoekwoorden. Meet de moeilijkheidsgraad van trefwoorden. Dit programma kan alle links van uw website bekijken en verbroken koppelingen identificeren. Zelfs een uitsplitsingstype en een retourcode, bijvoorbeeld 404 of 500, en ... worden gespecificeerd.

Rank Tracker geeft uw sterke en zwakke punten weer met een volledige herziening van uw website en geeft deze weer met rode en groene lichten. U ziet grote verbeteringen in uw website ranking in zoekmachines door deze suggesties te bestuderen en te implementeren. We raden aan dit product voor eens en altijd op uw systeem te installeren en alle benodigde SEO-tools in één omgeving te hebben. Zeker, de uitgebreide functies van dit product zullen u verrassen.

vereist systeem
Windows 10 32/64 bit
Windows 2008
Windows 8 32/64 bit
Windows 7 32/64 bit
Windows Vista 32/64 bit
Windows XP
 
 
 
 
 
 

AVG TuneUp 2019 v18.3.507.0 Multilingual + Key

AVG TuneUp verlengt de levensduur van oude pc's en verhoogt de prestaties op nieuwe pc's. Onze PC Optimizer kan uw pc versnellen en de prestaties verbeteren dankzij de opnieuw ontworpen slaapstandtechnologie. Daarnaast zijn er reinigingsfuncties voor stations en browsers. Ze willen meer?

snelheid
Versnel uw Windows-pc

Verwijder bestandsafval
Verwijder afvalbestanden om ruimte te maken

Verborgen bestanden
Bevrijd uw browser van verborgen bestanden

uninstall
Verwijder de software die u niet nodig hebt

onderhoud
Voltooi het onderhoud met één klik

VERBETERD
Versnel en optimaliseer uw pc
Als uw pc te veel tijd nodig heeft om te starten, zijn programma's vertraagt, games stottert en een leven lang duurt om websites te laden, is AVG TuneUp iets voor u. Ja, het werkt echt. En dus:

Optimaliseer pc
Optimaliseer uw pc
met de slaapmodus
Geïnstalleerde programma's vertragen u door het geheugen en de CPU-bronnen van uw pc te verspillen. Onze volledig gereviseerde slaapmodus brengt hen in slaap en maakt ze wakker wanneer ze echt nodig zijn.

NIEUWVerwijder bloatware en rommelprogramma's
Geen oude programma's, werkbalken en proefversies meer nodig, vooraf geïnstalleerde software op uw pc ... dit alles neemt ruimte weg en kan op den duur problemen veroorzaken.

Zoek en verwijder ongewenste software met Software Uninstaller
Ons software-verwijderprogramma detecteert bloatware en helpt u het te verwijderen, evenals programma's die u niet meer gebruikt en volledig bent vergeten.

Zoek en verwijder ongewenste software

VERBETERD
Maak Specherplatz vrij en ruim meer dan 200 apps op
Vanaf de eerste dag verzamelt afval zich op uw pc: bestandsresten van Windows, gegevensafgifte van internet en bestandsrestanten van uw eigen programma's. Je wilt en wilt dat niet allemaal, het neemt alleen ruimte in beslag en kan uiteindelijk tot problemen leiden. We hebben de oplossingen voor u:

Maak ruimte vrij
Reinig uw harde schijf grondig met Disk Cleaner
Van installatiebestanden naar de cache. Van oude back-ups tot tijdelijke systeembestanden. Ze deden allemaal hun plicht en zijn nu gewoon ballast. Dus we ruimen ze op en maken ruimte voor de belangrijke dingen.

Surf op internet sneller en eenvoudiger met Browser Cleaner
Tijdelijke gegevens en restanten van online activiteiten? Het is voorbij. We verwijderen de bestanden die niet door Internet Explorer, Chrome, Firefox enz. Kunnen worden verwijderd. Het resultaat? Een lichtere, snellere en betrouwbaardere browser.

VERBETERD
Repareer en onderhoud uw pc met één klik
Ben je moe van fouten, crashes en bevriezingssystemen? Maak het op uw pc overzichtelijk met ons snelle onderhoud met één klik, zodat het probleemloos werkt. Met één klik

Reinig automatisch het register
Als u wilt dat uw Windows-besturingssysteem soepel werkt en zonder foutmeldingen of crashes, laat AVG TuneUp uw register opschonen. Eén ding minder om je zorgen over te maken.

Voorzie uw pc van 1-klik-onderhoud
Browsersporen, bestanden in de cache, restanten van programma's, beschadigde links, dit alles ontstaat tijdens het gebruik. Wij zorgen ervoor met onze onderhoudsfunctie met één klik.

Startpagina -http: //www.avg.com/

 "Ashampoo WinOptimizer v16.00.21 Crack & Portable"

Bestandslijst:
Omschrijving
Ashampoo WinOptimizer

In de loop van de tijd worden zelfs moderne systemen trager of defect en rommelig met ongewenste bestanden. Vooral Windows 10 verzamelt meer gegevens dan de gebruikers zouden willen. Ashampoo WinOptimizer 16 zorgt voor deze problemen - met een ongeëvenaarde snelheid en efficiëntie. Het vereist geen voorafgaande kennis of veel tijd en uw computer zal weer als nieuw aanvoelen! Laat WinOptimizer u helpen optimaal gebruik te maken van uw pc en uw machine te beschermen, op te ruimen en te optimaliseren voor maximale prestaties en privacy elke keer weer.

Ashampoo WinOptimizer-functies
➝ Mogelijkheid om tijdelijke en verontrustende bestanden op te ruimen
➝ Optimaliseer het systeem en verbeter de snelheid
➝ Mogelijkheid om het aandrijfsysteem te reinigen
➝U kunt de Windows-omgeving aanpassen
➝ Mogelijkheid om internetinformatie op te schonen
➝ Mogelijkheid om de toegangsniveaus van Windows-gebruikers te beperken

screenshot

Windows Repair 2018 v4.4.5 PRO + Crack 

Windows Repair 2018 v4.4.5 PRO + Crack [TechTools]


Tweaking.com - Windows Repair is een hulpprogramma waarmee een groot deel van de bekende Windows-problemen kunnen worden opgelost, waaronder; registerfouten, bestandsrechten, problemen met Internet Explorer, Windows Updates, Windows Firewall en meer. Malware en slecht geïnstalleerde programma's kunnen uw standaardinstellingen wijzigen, waardoor uw machine slecht werkt - of erger. Met Tweaking.com Windows Repair kunt u de oorspronkelijke instellingen van Windows herstellen en veel van deze problemen herstellen.
Malware en slecht geïnstalleerde of verwijderde programma's kunnen uw instellingen wijzigen, waardoor uw machine slecht, onverwachts of slechter werkt. Tweaking.com Windows Repair is een geavanceerd hulpmiddel waarmee een groot deel van deze bekende Windows-problemen kunnen worden opgelost, waaronder:
Registratie fouten,
Bestandsrechten problemen
Internet Explorer-problemen
Problemen met internetverbindingen
Windows Updates-problemen
Problemen met Windows Firewall en meer.

Met Tweaking.com Windows Repair kunt u de oorspronkelijke instellingen van Windows herstellen en veel van deze problemen herstellen.
Het reparatiegedeelte is altijd volledig gratis geweest voor persoonlijk gebruik. We bieden een Pro-versie voegt extra functies en optimalisaties toe, zoals:
Automatische updates,
Verbeterde Windows Drive Cleaner,
Geheugen Reiniger,
Windows Quick Link-menu
Voer uw eigen aangepaste scripts uit na reparaties,
Snelheid tweaks uitvoeren na reparaties
Prestatieverbeteringen en meer.

 

+ ---------------- +
| Hoe te gebruiken |
+ ---------------- +
1) Open _ReadMe.txt en lees de instructies

L0phtCrack Password Auditor 7.1.1.(x64x86)Keygen

[Youtube] R6muqkwcek0 [/ youtube]


L0phtCrack zit boordevol krachtige functies zoals planning, hash-extractie van 64-bit Windows-versies, multiprocessor-algoritmen en netwerken bewaken en decoderen. Toch is het nog steeds de gemakkelijkst te gebruiken wachtwoordcontrole- en herstelsoftware. L0phtCrack biedt een scoringsstatistiek om de kwaliteit van het wachtwoord snel te beoordelen. Wachtwoorden worden gemeten aan de hand van de huidige best practices in de branche en worden beoordeeld als Strong, Medium, Weak of Fail. Vooraf ingevulde wachtwoordbestanden zijn een must-have voor wachtwoordcontrole. L0phtCrack ondersteunt vooraf ingestelde wachtwoord hashes. Wachtwoordaudits duren nu minuten in plaats van uren of dagen. L0phtCrack importeert en kraakt Unix-wachtwoordbestanden. Voer netwerkaudits uit vanuit één interface.
Beveiligingsdeskundigen van de industrie, de overheid en de academische wereld zijn het erover eens dat zwakke wachtwoorden een van de tien meest kritieke internetbeveiligingsbedreigingen vertegenwoordigen en krijgen meer aandacht als een bron van kwetsbaarheid, zowel op clientdesktopcomputers als in netwerken. L0phtCrack 7 identificeert en beoordeelt de kwetsbaarheid van het wachtwoord voor lokale en externe machines in een gestroomlijnde toepassing, met ingebouwde rapporten en herstelhulpmiddelen.

L0phtCrack 7 gebruikt een verscheidenheid aan bronnen en methoden om wachtwoorden op te halen uit het besturingssysteem. Feedback over de sterkte van wachtwoorden is gebaseerd op de soorten controle die nodig zijn om het wachtwoord te herstellen en de tijdsduur die nodig is voor de audit. L0phtCrack 7 is een geavanceerd hulpprogramma voor wachtwoordcontrole en herstel dat dient als leidraad voor het beleid en de procedures van de organisatie.

Systeembeheerders controleren wachtwoorden om de sterkte te bepalen van de wachtwoorden die worden gebruikt op clientcomputers en voor netwerktoegang. Zwakke wachtwoorden, zoals een wachtwoord op basis van een woordenboekwoord, vertegenwoordigen kwetsbaarheidspunten voor elke organisatie. Beheerders gebruiken wachtwoordbeleid van bedrijven en gefilterde wachtwoordgenerators om de kwaliteit van wachtwoorden die in hun organisaties worden gebruikt te verbeteren. Maar zonder de wachtwoorden te testen tegen een echte wereldwachtwoord-accountant, riskeert de beheerder dat toevallige wachtwoorden kunnen worden ontdekt door een externe aanvaller of kwaadwillende insider. Vrij beschikbare programma's voor wachtwoordscheuren houden rekening met de manier waarop gebruikers wachtwoorden selecteren in het licht van bedrijfswachtwoordbeleid, zoals het gebruik van cijfers en symbolen. Velen realiseren zich Patri0ts niet! als een wachtwoord is net zo makkelijk te raden als patriotten in het verleden.

L0phtCrack 7 kan worden gebruikt om de migratie of upgrade van gebruikers van het ene authenticatiesysteem naar het andere te stroomlijnen door alle gebruikerswachtwoorden te berekenen. L0phtCrack 7 is ook een uitstekende controletool die beheerders kunnen gebruiken om zwakke wachtwoorden te detecteren.

Nieuw in L0PHTCRACK 7:
L0phtCrack 7 bevat verbeteringen en toevoegingen aan de veelgeprezen L0phtCrack-auditor:

All New Cracking Engine:
De kraakkeur van L0phtCrack 7 is volledig vervangen door een ultramoderne kraker, John the Ripper. De prestaties zijn aanzienlijk verbeterd voor woordenboek- en brute force-audits. Veel meer hash-typen voor wachtwoorden worden nu ondersteund.

GPU-ondersteuning:
Het benutten van de rekenmogelijkheden van GPU's in grafische kaarten is een belangrijke stap vooruit in wachtwoordcontrole. GPU's kunnen sneller zijn dan traditionele CPU's voor bepaalde wachtwoordcontrolewerkzaamheden. L0phtCrack 7 ondersteunt nu de twee meest populaire GPU's: AMD Radeon en NVIDIA. Wachtwoordaudits duren nu uren in plaats van dagen. L0phtCrack kan meerdere GPU-kaarten ondersteunen voor uitzonderlijk snelle wachtwoordcontrole. Een nieuw kalibratieproces selecteert het snelste kraakalgoritme voor de CPU en GPU van de machine.

Verbeterde ondersteuning voor Unix-wachtwoord:
L0phtCrack 7 importeert en kraakt Unix-wachtwoordbestanden van Linux, Solaris, OpenBSD, FreeBSD en AIX-systemen. Wachtwoord hashes kunnen op afstand worden geïmporteerd via SSH of vanuit schaduwbestanden of passwd plus schaduwbestanden voor meer gebruikersinformatie. Voer wachtwoordcontroles van Windows en Unix uit vanuit één interface.

Verbeteringen voor het importeren van Windows-wachtwoord op afstand:
De externe Windows-wachtwoordimportagent van L0phtCrack 7 kan nu werken via SMB, zodat u geen extra poorten hoeft te openen of configuratiewijzigingen kunt aanbrengen in de manier waarop u een machine al op afstand beheert.

Verbetering van de interface van Audit Scheduler:
Systeembeheerders kunnen routine-audits als voorheen plannen. Audits kunnen dagelijks, wekelijks, maandelijks of slechts één keer worden uitgevoerd, afhankelijk van de controlevereisten van de organisatie. De planningsinterface is veel verbeterd. Zichtbaarheid in meerdere banen is mogelijk.

Plug-in ondersteuning:
L0phtCrack 7 is nu uitbreidbaar via een plug-in interface. Nieuwe hash-invoerders voor wachtwoorden, nieuwe hash-kraakondersteuning voor wachtwoorden en nieuwe rapportagemogelijkheden kunnen door derde partijen worden toegevoegd en eenvoudig door eindgebruikers worden geïnstalleerd.

Bijgewerkte GUI:
De gebruikersinterface is verbeterd en bijgewerkt. Een nieuwe verbeterde wizard maakt gewone controletaken eenvoudig voor nieuwe gebruikers. Gevorderde gebruikers hebben nauwkeurige controle over het importeren van meerdere systemen en passen hun auditjob aan. Huidige status terwijl een audit r is

AVG TuneUp 2019 v18.3.507.0 Multilingual.key

AVG PC Tuneup is een applicatie die is ontworpen om u te helpen de computer in vorm te houden door bestanden te wissen die het besturingssysteem zouden kunnen vertragen en sommige van de instellingen ervan te optimaliseren. Net als andere pc-software voor het afstellen van pc's, zal AVG PC Tuneup uw computer scannen op problemen en deze zo snel mogelijk herstellen. Maar de applicatie heeft nog veel meer goodies onder zijn hoede. Het scannen van de computer neemt minder dan een minuut in beslag, terwijl de vaststelling ervan langer dan 10 minuten kan duren, afhankelijk van het aantal problemen en de aard ervan.
Herstelt uw pc op topsnelheid
Weet je nog hoe snel je pc draaide toen je hem had? Niet alleen kunnen we helpen het terug te krijgen, maar je kunt ook genieten van de Turbomodus om dat extra beetje kracht vrij te geven wanneer je het nodig hebt voor browsen, gamen en video's.

Een soepelere pc
Het is een beetje alsof je permanent een arts en een schonere bij de hand hebt. We zullen helpen bij het vinden en verhelpen van de gaten en fouten die uw pc-problemen veroorzaken en opruimen als we gaan.

Verlengt de levensduur van uw batterij
We zijn er allemaal geweest. U komt net aan het einde van dat uiterst belangrijke document en uw batterij gaat dood. Nu kunt u voorkomen dat uw batterij stroom verbruikt voor dingen die u niet nodig hebt, zodat deze langer meegaat.

Bevrijdt waardevolle schijfruimte
We hebben allemaal te veel rommel op onze pc. De helft van de tijd weten we niet wat het is, of het belangrijk is en of hoe het te verwijderen. We zullen uw pc analyseren op al die rommel en u laten zien hoe u er vanaf kunt komen met een paar eenvoudige klikken. Resultaat? Eén snellere pc en meer ruimte voor u.

Zorgt ervoor dat uw pc topprestaties levert
Vasten is goed en wel, maar niet als het maar één keer gebeurt. We werken continu op de achtergrond en werken voortdurend de manier bij waarop we afstemmen, zodat uw pc altijd op topsnelheid werkt.

Laat geen spoor na van je belangrijkste bestanden
Als u op de knop Wissen klikt, krijgt u niet altijd volledige gemoedsrust. Het raken van de Shredder-knop zal.

Geeft u volledige prestaties - automatisch
Het is altijd goed als er iets minder is om te onthouden. We controleren uw pc continu en laten u de status weten. En we voeren zelfs routine-onderhoud uit wanneer u niet achter uw pc bent, zodat het niet in de weg zit. Lees verder

Verfijn uw computer voor nog meer prestaties
Als je een beetje een expert bent, maak je dan geen zorgen. Er is een hele reeks hulpmiddelen waarmee u dingen kunt afstemmen - hoe u ze wilt hebben.

Maakt optimalisatie eenvoudiger
Velen van ons zouden niet weten waar ze moeten beginnen om onze pc's nog beter te laten werken. We nemen dit probleem weg door duidelijke aanbevelingen te doen en te laten zien hoe we dit doen met een paar simpele klikken.

IObit Malware Fighter 7 Beta (v7.0.0.5071

IObit Malware Fighter 7 Beta (v7.0.0.5071)

 

IObit Malware Fighter 7 is een geavanceerd hulpprogramma voor het verwijderen van malware en spyware dat de diepste infecties detecteert en verwijdert en uw pc in realtime beschermt tegen kwaadaardig gedrag. Met de unieke "Dual-Core" anti-malware-engine van IObit is het in staat om de meest complexe en diepste malware, zoals spyware, adware, trojaanse paarden, keyloggers, bots, wormen en kapers, snel en efficiënt te detecteren!

Met de nieuwste Bitdefender-antivirusengine en verbeterde IObit-antimalware-engine, evenals een geïntegreerde database van zowel Bitdefender als IObit, ondersteunt IObit Malware Fighter de verwijdering van verschillende potentiële spyware, adware, trojaanse paarden, keyloggers, bots, wormen en kapers dieper en efficiënt.

Wat is nieuw in IObit Malware Fighter 7:
+ Nieuwe generatie IObit Anti-malware Engine versnelt de scansnelheid tot 300% en zorgt voor een efficiëntere detectie en verwijdering van bedreigingen.
+ Nieuwe wachtwoordbeveiliging in Safe Box beschermt uw privacy en gevoelige gegevens verder tegen ongeoorloofde toegang.
+ 1,6x grotere database beschermt uw pc volledig tegen de nieuwste virussen, ransomware en malware.
+ De nieuwste Bitdefender Engine met nieuwe cyber-threat intelligence-technologieën brengt een veel hoger percentage virale moordpartijen met zich mee.
+ Enhanced Anti-ransomware Engine beschermt uw bestanden tegen de nieuwste ransomware-aanvallen.
+ Rebuilt Surfing Protection & Ads Removal ondersteunt recent Microsoft Edge en blokkeert meer cryptocurrency-mining-aanvallen, irritante advertenties en kwaadwillende sites.
+ Nieuwe gebruikersinterface ondersteunt het aanpassen van lettertypegrootte voor een betere gebruikerservaring.
+ Geoptimaliseerde update- en scanprocessen voor betere en slimmere beveiliging.
+ En meer kan door jou worden ontdekt.

Draait op: Windows XP / Vista / 7/7 64 bit / 8/8 64 bit / 2003/2008/10/10 64 bit

Startpagina:

Notities installeren:
- Voer de installatie uit
- Geniet van deze release !!

HandBrake v1.2.1 (Movie Converter) + Portable {B4tman}

Omschrijving:-

HandBrake is een open-source, GPL-gelicentieerde, multiplatform, multithreaded video transcoder, beschikbaar voor Windows, Linux en MacOS X. HandBrake is een tool waarmee je dvd's naar MP4's of MKV's kunt converteren. HandBrake is een video transcoder die je films meeneemt en deze naar een formaat brengt dat handig is op je computers, mediacenters en draagbare elektronische apparaten. Het converteert alle videoformaten naar een handvol moderne formaten. HandBrake ondersteunt uitvoer van MP4 (M4V) en MKV-formaten; H.264, MPEG-4, MPEG-2 of Theora-video; en AAC, CoreAudio AAC / HE-AAC, MP3, Flac, Vorbis, AC-3, DTS, DTS-HD, AAC en MP3 pass-thru audio. Het bevat hoofdstukselectie, hoofdstukmarkeringen, ondertitels, constante kwaliteit of gemiddelde bitrate videocodering; Ondersteuning voor VFR, CFR en VFR; Deinterlacing, Decomb, Detelecine, Deblock, Grayscale Bijsnijden en schalen; Live videovoorbeeld; Ingebouwde presets voor veelgebruikte apparaten en nog veel meer!

Ultimate Retouch Panel 3.7.60 for Adobe Photoshop Pre-Activated[B.

Ultimate Retouch Panel - Krachtig paneel voor fotografen en retouchers. Bevat meer dan 15 verschillende soorten snelle en handmatige retouchering en andere 200 functies voor Photoshop CC-CC 2019.

ULTIEME RETOUCH PANEEL FUNCTIES:
• Ondersteuning voor Photoshop CC - CC2019
• 200 functies in één paneel
• 7 unieke blokken voor retoucheren
• 20 aangepaste knoppen voor uw persoonlijke acties
• 8 en 16 bits Frequentiescheiding
• Directe visuele textuur boost switching
• Snel retoucheren op 4 manieren
• Kleurcorrectieblok met 65 voorinstellingen
• 4 methoden van Dodge & Burn
• 3 hulplagen om de fouten en onregelmatigheden vast te leggen
• Dual Vision voor eenvoudig beheer van Dodge & Burn
• Werk met RGB-kanalen en maskers
• Lokale en globale High Pass Sharpness
• Dynamische dekking en vignet
• Multi-tint effect

KLEURCORRECTIE:
• Mode
• Vintage
• Snoep
• Matte
• HDR
• Zwart en wit
• Een mogelijkheid om de stijlen te mixen

30 HULPMIDDELEN VOOR PLAATSELIJKE RETOUCHING:
• HDR-set voor het simuleren van een HDR-effect
• Hooglichten en schaduwherstel
• Auto HRLA
• Handmatige HRLA
• Gebruinde huid
• Verwijder poriën
• Skintone-verloopkaart
• Huidpigment
• Geluidstextuur
• Handmatige ruisstructuur
• Witte tanden
• 10 in 1 multifunctionele tool: Eyes Tool
• 5-in-1 multifunctioneel gereedschap: gezichtslippen

4 SOORTEN CURVES:
• Contrast
• Matte
• 3 punten
• 4 punten

3 SOORTEN VIGNETTES:
• zwart
• wit
• gekleurd

5 TYPES SCHERPTE:
• Onscherp masker
• Hoge pass-scherpte
• Lokale High Pass-scherpte
• Meervoudige scherpte
• Unieke methode om huidranden te scherpen zonder de huid zelf aan te raken

Vereisten: Photoshop CC - CC 2019.

Homepage: https://www.adobeexchange.com/creativecloud.details.16183.html

Yamicsoft Windows 10 Manager v3.0.2 Crack ~ [APKGOD]

Yamicsoft Windows 10 Manager

Yamicsoft Windows 10 Manager is een handig hulpmiddel voor het optimaliseren, opschonen en repareren van Windows 10. Deze app versnelt uw systeem. Lost de fouten op waar Windows mee te maken kan krijgen. Los beveiligingsproblemen met Windows 10 op en los deze op. Deze tool is eigenlijk een verzameling van 30 verschillende tools waarmee alle gebruikers van beginners tot professionele mensen het gewenste doel kunnen bereiken door meerdere opties te selecteren.

Het klopt dat al deze instellingen kunnen worden geïmplementeerd via Windows zelf, maar soms vergeten we om een ​​of andere reden een of andere instelling in het register of andere gebieden of is er onvoldoende tijd om deel te nemen aan verschillende delen van Windows. Afgezien van deze handmatige instelling zijn de waarden vatbaar voor fouten en kan onjuiste invoer van een hoeveelheid leiden tot onjuiste schade aan het besturingssysteem. Om deze reden kan het gebruik van dergelijke hulpmiddelen de beveiliging en snelheid van de instellingen verhogen, waardoor geïntegreerd delen van Windows voor gebruikers mogelijk wordt. In tegenstelling tot zijn kleine formaat, bevat Windows 10 Manager een heleboel gadgets die elke Windows-gebruiker nodig hebben om andere vergelijkbare programma's te installeren.

GiliSoft Audio Toolbox Suite 7.2.0 + Medicine[BabuPC]

9 krachtig en nuttig audioprogramma in één pakket, inclusief audiorecorder, audiosnijder, audiomodule, audioconversie, video naar mp3, ID3-tageditor, overdracht naar iTunes, cd-ripper, cd-brander. # 1 Audio Toolkit Suite is in staat om vrijwel elke gewenste audio-ripping, -conversie, -verbranding en -bewerking te doen. Hiermee kun je eenvoudig audiobestanden converteren en bewerken, rippen, een CD maken en kopiëren, audiobestanden converteren, muziek naar CD branden, CD / DVD naar verschillende audiobestanden rippen, enz.

Kortom, u kunt met veel plezier uw CD / audio / by # 1 Audio Toolkit Suite converteren, kopiëren, maken, rippen, branden en behandelen. Gewoon gratis downloaden en ervaar het nu!

Audiorecorder
Een leuke tool die je muziekentertainment kan verrijken. Hiermee kunt u streaming audio van muzieksites, videoplatforms, radiostations opnemen of moeiteloos geluid opnemen van audiochats. De software biedt veel uitvoer-audioformaten, waaronder MP3, AAC, FLAC, WMA, enz. Voor het soepel afspelen van muziekspelers en draagbare apparaten ..

Audio Cutter
Een perfecte tool voor al je audio Mp3 Wav Wma-snijdodingen als beltonen maken, mash-ups maken, muziekclips en meer. Knip je favoriete onderdeel uit een video of audio, sla het resultaat op als een MP3-bestand of beltoon voor je mobiele telefoon. Onze app kan worden gebruikt om een ​​audiotrack soepel in en uit te laten faden ..

Audio Joiner
Audio Joiner heeft een heel eenvoudige interface. Voeg uw bestand toe, kies een start- en eindtijd en druk op Knippen of zoek het bestand waarmee u wilt samenvoegen en druk op Deelnemen. De tijdschaalregelaar is eenvoudiger dan normaal om te gebruiken en u heeft de mogelijkheid om een ​​voorbeeld van uw werk te bekijken voordat u definitieve wijzigingen aanbrengt.

Audio Converter
De ingebouwde audio-omzetter biedt veel functies, waaronder knippen, samenvoegen, mixen en effecten aan audio toevoegen. Hiermee kun je de audio opnieuw maken en een ringtone maken zonder gedoe. Behalve audiobestanden converteren, kunt u de audiosnelheid aanpassen, de stem wijzigen.

Video naar MP3
Video naar MP3 extraheren audio van videobestanden naar MP3 en WAV Lossless Audio. U kunt audio opslaan in hoge, standaard en zuinige kwaliteit. Video to MP3 Converter vult automatisch de title-tag en de illustratie en maakt een momentopname vanuit het midden van de video, die te zien is in iTunes, Winamp of gewoon in een Windows Explorer-map.

ID3-tageditor
ID3 Tag Editor is ontworpen om gemakkelijk en intuïtief in gebruik te zijn. Laad gewoon het bestand dat u wilt bewerken, voer de nieuwe informatie in en voeg vervolgens metagegevens voor de tag toe of bewerk deze, inclusief genre, titel, artiest, album, jaar, tracknummer en meer
Voeg uw eigen opmerkingen toe aan een muziekbestand, bewerk wav, mp3 en ogg muziekbestand metadata.

Overzetten naar iTunes
Muziek overbrengen op uw pc. Als u in iTunes een videobestand toevoegt, wordt het geconverteerd en overgedragen naar iTunes. Als u op Apple-apparaten naar opgenomen muziek wilt luisteren, is de functie "Transfer Music to iTunes" de juiste optie. Het converteert audio in elk formaat naar een iTunes-compatibel formaat en voegt ze op een one-stop-manier toe aan de iTunes-bibliotheek.

CD Ripper
Een krachtige software voor het rippen van audio-cd-tracks naar WMA-, MP3-, OGG-, VQF-, FLAC-, APE- en WAV-indelingen. De interface is gebruiksvriendelijk en bevat ondersteuning voor ID3-tags. Het ondersteunt meerdere CD / DVD-stuurprogramma's en bevat bedieningselementen voor het afspelen van audio.

CD-brander
Het is een leuke add-on om je audio naar een lege CD te branden om binnen je CD-speler in je huis of in de auto te kunnen luisteren. Je kunt je liedjes ook delen met anderen via een CD-disc.

Vereisten: Windows 2000 / XP / 2003.2008 server / vista / Win7 / Win8 / Win10 (zowel 32 bits als 64-bits).

Homepage: http: //www.gilisoft.com