Netherlands ★▒A░L░L░I░N░O░N░E░★NetherlandsGLITTERDuitsland★░W░I░L░L░K░O░M░M░E░N░★DuitslandGLITTERFrans★░B░I░E░N░V░E░N░U░E░★FransGLITTERSpanje★░B░I░E░N░V░E░N░I░D░O░★SpanjeGLITTERPortugal★░R░E░C░E░B░E░R░★PortugalGLITTERItaliaans★░B░E░N░V░E░N░U░T░O░★ItaliaansGLITTERTurkije★░H░O░S░G░E░L░D░I░N░I░Z░★TurkijeGLITTERHongarije★░U░D░V░O░Z░O░L░J░U░K░★HongarijeGLITTERDenemarken★░V░E░L░K░O░M░M░E░N░★Denemarkensoc.mediaplatform. https://timeboek.nl/

social platform no sensation

social platform no sensation

Rating: 0 sterren
0 stemmen

* ZOUDEN MENSEN TOCH IN OVERWEGING MOETEN NEMEN *

De impact van aerosol `s uit chemtrails op onze gezondheid.

Chemtrails bevatten Nano deeltjes van metalen en andere stoffen, die zo klein zijn dat ons afweersysteem ze niet herkent en dus niet tegenhoudt.

Ze dringen binnen in vitale organen, zoals onze hersenen, waar ze ontstekingen veroorzaken die ons op den duur ziek maken.

Vergeetachtigheid wat veel lijkt op dementie, vaak de simpelste woorden waar je niet op komen kunt is een mee tel factor dat in deze stoffen zitten die deze vergeetachtigheid veroorzaakt.

En nee geen complottheorie en natuurlijk zal dit al weer heel heftig tegengesproken worden door de veroorzakers of hun handlangers, immers alles heeft met onze gezondheid te maken en chemtrails is een militair wapen dat misbruikt wordt tegen de bevolking en over heel de wereld ziekten veroorzaakt.

Onverklaarbare ziekten, als je naar een huisarts gaat die niets kan vinden wat op natuurlijke wijze deze ziekten veroorzaken en ik heb meteen een branderig gevoel in mijn gezicht dat ervan wat rood verbrandt oploopt naargelang de duur ik me erin begeef, bv met wandelen of fietsen.

Maar vergeetachtigheid veroorzaakt ook bij mij dat euvel en om het tegen te werken puzzel ik dagelijks om mijn hersens te trainen en in conditie te houden hopelijk werkt dat iets ertegen.

Jonge mensen tieners die me geregeld aanschrijven met vragen over van alles en nog wat, maar ook over chemtrails vanwege het gegeven dat ik al vaker dit vermelde en zijn er nu ook echt last van ondervinden, dus dat is niet leeftijdsgebonden en wordt niet enkel verwekt door ouderdom.

Langzaam heel bewust ongemerkt in verband met bv komende rechtszaken worden we zo toch vergiftigt, zonder dat we het in de gaten hebben en langzaam ontstaan die gezondheidsproblemen.

Voordat we met enige zekerheid iets kunnen zeggen over die chemtrails impact moeten we weten welke stoffen in chemtrails worden bijgemengd.

We moeten het dus doen met wat er neerdaalt in ons leefmilieu, gelukkig zijn er op allerlei plekken in de wereld activisten die dan monsters nemen van regenwater, drinkwater, hoofdhaar, of van boomschors en andere substanties.

Het algehele beeld: hoge concentraties van metalen, met name aluminium, verder worden ‘in het veld’ af en toe nano polymeren aangetroffen: ragfijne, op spinrag lijkende draden die als een soort gordijn op het landschap neerdalen in regenwater en sneeuw wordt overal gevonden.

Dat zijn Nano deeltjes die zelf replicerend, zelf assemblerend en zelf reparerend, ze zoeken zelf hun voedingsstoffen op, waarna ze zich vermenigvuldigen, zoals een virus dat doet.

Ze bestaan uit een mengeling van organische en anorganische materialen, grafeen lijkt hier een belangrijke bouwstof te zijn, dit is een materiaal van koolstof dat 200 maal sterker is dan staal.

Indicaties: Anemie – Allergie – Ademhalingsproblemen – Hoge bloeddruk – Haaruitval – Vruchtbaarheidsstoornissen – Huiduitslag – Depigmentering -- Hyperkeratose– Hartritme stoornissen – Hyperactiviteit– Infectiegevoeligheid – Bot-stofwisseling stoornissen – Leverfunctiestoornissen– Maag-darm aandoeningen – Neurologische symptomen – Nephropathie – Psychische stoornissen– Psychomotorische symptomen – Slijmhuidveranderingen -- geheugenverlies.

Alles te lezen als je het googelt kom je alles tegen erover ook het tegendeel door de veroorzakers en of handlangers.

14 covers-350 song`s 3,2GB

Summer Memories

Jupiter Hell

Undungeon

Thea: The Awakening

Stealth Bastard Deluxe

Star Traders: Frontiers

Epido

Leisure Suit Larry in the Land of the Lounge Lizards: Reloaded

Factorio

Super Clean

Super Clean 

DP Animation Maker 3.5.07

 Science Fiction, Thriller                                        Thriller, Action, Crime

Hardcore. Techno. Collection. FLAC. 1994 : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive Skip to main content

 BEST SITES TO DOWNLOAD ANIME FOR FREE

MANY SOFTWARE ON THIS WEBSITE, KEEP IT SIMPLE AND VISIT THE PROVIDER

+super mega pack music new and old

SuperTux - 0.6.3 [MULTi42] [GNU/Linux Native] [johncena141]

Downfall - 1.1.3 [MULTi7] [GNU/Linux Wine] [johncena141]

Banished - 1.0.7 [ENG] [GNU/Linux Wine] [johncena141]

88 Heroes [MULTi9] [GNU/Linux Wine] [johncena141]

Princesses Never Lose! - 1.0.4 [ENG] [18+] [GNU/Linux Native] [johncena141]

Stardew Valley - 1.5.6 [MULTi12] [GNU/Linux Native] [johncena141]

new update

             INFO LIST