Rating: 0 sterren
0 stemmen

sign up with a facebook account    aan melden met een facebook acount     Melde dich mit einem Facebook-Account an

zouden jullie britt harks mee willen helpen om op haar te stemmen aub bij tv oranje dat ze weer terug in de parade komt zal ze erg fijn vinden je hoeft maar 1 stem uit te brengen per dag en dan komt er teminste weer aan het onderwerp pesten denk aan de kinderen die gepest worden daar doet ze het voor groetjes wilma en Britt Harks

Tekst:

 

Geschreven door mij, ex politie agent, MEer, rechercheur etc. Meer dan 25 jaar met veel liefde en plezier werkzaam geweest binnen de politie organisatie. Tot inmiddels alweer meer dan 10 jaar terug.

Vervolg op de 3 eerder opgestelde brieven die hieronder als bijlage staan vermeld.

Met grote afschuw, afkeer en verontwaardiging werd ik geconfronteerd met het vele beeld materiaal van een tafereel wat meer weg had van een OORLOGSVOERING dan van een optreden van een professionele politie organisatie. Ik probeerde nog foto's in close-up te bekijken. Kon ik nog een ziel ontdekken achter jouw helm en dat uniform? Helaas moet ik hierop ontkennend antwoorden. Je gezicht fanatiek, verwrongen, verbeten met verwilderde ogen laat geen spoor van menselijkheid meer zien..........Nogmaals kijk ik. Een andere foto. Ik moet toch een gezichtsuitdrukking herkennen? Iets wat mij het gevoel geeft met een mens van doen te hebben?Helaas.......... Voorzien van beschermende kleding, van top tot teen, bewapend met alle wapentuig wat deel uit maakt van jouw uniform, of moet ik stellen: jouw pantser. Hiermee is voor mij ROBOCOP 2021 gecreëerd. Voorzien van dit pantser, vergezeld door mede Robocops, getransporteerd via pantser voertuigen ging jij op weg naar de voor jou zoveelste demonstratie. Op het bureau had je de grootste lol en genoten jullie van de voorpret. "Zonder beklappen, nekklappen.""Wappies meppen""Wappies spuiten"Etc etc.Hier werd de kameraadschap nog een beetje aangehaald. Collega's die twijfelen, er tegenop zien of zich nog proberen te distantiëren, worden bij de groep getrokken en bezwijken uiteindelijk onder de groepsdruk. Het plan de campagne ligt al klaar. Jullie krijgen een briefing waarin opdrachten en lokaties duidelijk worden besproken en afgestemd.Op dat moment kun je geen weerstand gebruiken. Want alleen samen sta je sterk.....toch? Op het bureau vindt de transformatie plaats van individu naar apparaat. Daar is geen plaats meer voor gevoel en emotie, iedere vorm van compassie, mededogen en menselijk denken laat je op dat bureau achter. Je maakt nu deel uit van het grote geheel, jouw ME sectie, dat weer deel uit maakt van het heuse peleton. Wat geeft je dat een geweldig machts gevoel.

In de dienstvoertuigen, onderweg naar de lokaties, wordt de sfeer nog wat verder opgefokt..............Ter plaatse krijg je je laatste instructies en daar ga je........Je neemt niets meer waar, kinderen, mannen, vrouwen, zonder aanziens des persoons sta jij voor je opdracht. Het gebied "schoonvegen". Vragen, sommeren, bevelen. Het helpt niet. Mensen vertrekken niet ....................Je geeft door dat men geen gehoor geeft aan jouw bevel of vordering waarna het startschot klinkt."ME CHARGE!!!!!!!!!"Dit commando staat gelijk aan het geven van het startschot voor de man die in de startblokken staat voor zijn wedstrijd.Je gaat compleet los. Met alles wat je in je hebt probeer jij te voldoen aan jouw dienstopdracht. Al snel wordt gegrepen naar de lange wapenstok. De mens/demonstrant die ten val komt, wordt aangezien voor het plegen van verzet. Slaan met de wapenstok daar waar je die persoon maar raken kan!!!!!!!!! Blijft hij liggen omdat hij niet anders kan, gebruik je je vuisten, trap je met je van stalen neuzen voorziene gevechtslaarzen, gebruik je handboeien, pepperspray en krijg je assistentie van je collega Robocops, sectie politie paarden, politie honden, waterkanon............. geen middel wordt onbenut gelaten. Die "persoon" móet daar weg. Je ziet door de waas voor je ogen niet dat de man die voor je ligt in nood verkeert. Geen oog voor de vele verwondingen die je aanricht, het bloed en zijn levenloze lichaam. Inmiddels omringd en vast gehouden door 3 Robocops èn een diensthond die de opdracht "vast" heeft verkregen.. De hond heeft zich vast gebeten in het been van deze geweldloze onbewapende man die al geen kant meer op kon. Het enige wat deze man hééft geprobeerd is te ontkomen aan een levensbedreigende situatie die mede door jou werd gecreëerd. Dan heb ik het nog niet over het verdere optreden. Eindelijk, gebied schoongeveegd, voldaan aan de dienstopdracht, drinken jullie schouder aan schouder nog even een bak koffie en/of sluiten dit optreden af met het nuttigen van "een vette hap" van de cadiewagen die mee is gegaan om jullie te voorzien van eten en drinken. Lachend en vol trots wordt gesproken over het optreden van de dag......................

De demonstranten / wappies.Had je eens verdiept in de vraag "Waarom staan zij daar eigenlijk?". Dan had je moeten concluderen dat zij daar ook staan voor jou. Zij staan daar voor eigen maar ook jouw vrijheid in de breedste zin van het woord. Zij staan daar omdat zij zich verantwoordelijk voelen voor hun medemens, hun dierbaren, kinderen etc opdat zij, net als wij voorheen, ervoor willen zorgen dat zij in de toekomst kunnen leven in een vrije wereld. De wereld waar onze voorouders destijds met hart en ziel voor hebben gestreden. In de hoop dat ieder slachtoffer destijds niet voor niets is geweest. Jouw wappies zijn een afspiegeling van de maatschappij, bestaande uit jouw collega's , ex collega's, buren, vrienden, vaders, moeders, opa's, oma's, kinderen, kleinkinderen, juristen, advocaten, artsen, leraren, horeca houders, zorg personeel etc etc. Zij proberen geweldloos te strijden voor alles wat voorheen zo vanzelfsprekend was. Van het kunnen inademen van frisse lucht, tot de vrijheid om te gaan en staan waar en wanneer men dat wil. Met als enige "wapen" hun stem.Velen, net als ik, verdiepen zich in hun rechten, doen aan waarheidsvinding buiten de reguliere media kanalen om, omdat alles gesencureerd wordt en informeren elkaar hierover. Wij staan voor gerechtigheid, iets wat voor jou, in de tijd dat je bij de politie kwam, heel belangrijk was.

Het motto"VIGILAT UT QUIESCANT". Hij waakt opdat zij rusten. Tijdens de reorganisatie in 1994 veranderde dit motto in "WAAKZAAM EN DIENSTBAAR" In beide gevallen wordt echter aangegeven dat de politie in dienst staat van de samenleving.. Werkelijk??????? .

Dan kom je uiteindelijk thuis, in je burger kleding. Vraagt jouw partner en/of kind naar jouw ervaringen van die dag................Volgende dag komt jouw kind huilend naar je toe. Andere kinderen hebben je herkent tijdens jouw optreden en "spreken" jouw kind daarop aan. Zeg jij dan dat wappies levensgevaarlijke monsters zijn die een gevaar vormen voor de maatschappij.........? Monsters die pappa moet vernietigen opdat zij weer rustig kunnen slapen ..........?

In wat voor wereld leef jij dan? Heb jij jezelf dan volkomen buiten de maatschappij geplaatst? Heb jij geen besef meer van normen en waarden? Respect en eerbied? Vrede en veiligheid?

Weigeren..................Jij kan je niet meer vinden in dit beleid, weigert om nog langer mee te doen aan deze krankzinnige manier van politie optreden. Dit heeft niets meer te maken met hetgeen waarvoor je ooit bij de politie bent gaan werken. Je zoekt een uitweg. Met liefde wijs ik je die weg, want die is er. Mocht je vragen hebben, nodig ik je uit om mij een pb te sturen. Wellicht kan ik je verder op weg helpen. Mijn hulp is belangeloos en veilig. Het blijft bij mij. Maar misschien kan ik je verder helpen naar aanleiding van mijn eigen ervaringen, of kan ik je behoeden voor mogelijke valkuilen.

Nooit zal ik zeggen dat de weg die je zal bewandelen gemakkelijk zal zijn. Nooit zal ik zeggen dat dit de gemakkelijkste uitweg is. Waarschijnlijk leer je de duisterste kant van deze organisatie kennen en zal het het grootste "gevecht" worden wat je ooit gevoerd hebt. Maar uiteindelijk biedt het je de gelegenheid om je te presenteren als mens. Een mooi mens. Iemand met emoties, gevoel, liefde, geluk, kracht en levenslust. Iemand die straalt en trots is. Waar je liefhebbenden trots op zijn. Dit vormt de basis voor de eerste stap in het nieuwe leven. Welkom in onze wereld................